Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Μηχανικοί του δήμου σήμερα στο Δημ. Σχολείου Κοντοκαλίου για εκτίμηση επικινδυνότητας

Το μέγεθος της επικινδυνότητας της εισόδου του Δημοτικού Σχολείου Κοντοκαλίου, μετά την πτώση σοβάδων, αναμένεται να εκτιμήσει σήμερα κλιμάκιο μηχανικών του Κεντρικού Δήμου Κέρκυρας, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δ. Σχολείου Κοντοκαλίου. Αυτή η ενέργεια αποτελεί προϊόν της προσπάθειας της επίσπευσης διαδικασιών εκ μέρους της εντεταλμένης συμβούλου του Δήμου Μ. Ζερβού, καθώς από τις 25 Ιανουαρίου,  η κεντρική είσοδος του Σχολείου είναι αποκλεισμένη λόγω της επικίνδυνης πτώσης σοβάδων από παρακείμενο τοίχο κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας.

Προηγήθηκαν δεκάδες οχλήσεις από πλευράς διεύθυνσης του Σχολείου αλλά και του Συλλόγου Γονέων προκειμένου να τεθεί σε προτεραιότητα το σχολείο, για να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων που κάνουν χρήση του κτιρίου.

Σύμφωνα με το Σύλλογο Γονέων “Μετά από πολλές άλλες προσπάθειες, χθες Πέμπτη 2/2/23, ύστερα από πίεση του Διευθυντή του Σχολείου και του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, έκανε αυτοψία η εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Παιδείας του Δήμου Κ. Κέρκυρας Μ. Ζερβού, η οποία προέβη στις απαραίτητες ενέργειες και σήμερα Παρασκευή,  3/2/23 θα επισκεφθούν το σημείο, μηχανικοί του Δήμου, ώστε να εκτιμήσουν την επικινδυνότητα! Τις ημέρες αυτές, η προσέλευση-αποχώρηση τόσο των παιδιών μας, όσο και του εκπαιδευτικού προσωπικού, γίνονται από δύο πόρτες αιθουσών διδασκαλίας!  Ως  γονείς διεκδικούμε την ασφαλή και ενδεδειγμένη για τον 21ο αιώνα προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών μας και των δασκάλων τους στον χώρο που τόσες ώρες ζούνε”.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Κοντοκαλίου

            Ο Πρόεδρος                                                                Η Γραμματέας 

 

        Λάππας Ιωάννης                                                           Κορωνάκη Αικατερίνη

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!