Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανονικά την Τετάρτη 2/10/19 Ιάλυσος-Κέρκυρα για το κύπελλο

Αναχώρησε τελικά για τη Ρόδο ο ΑΟΚΚ προκειμένου την Τετάρτη (2/10/19) να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ιάλυσου στο πλαίσιο της 4ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο. Χθες το πρωί η κερκυραϊκή ομάδα ζήτησε από την ΕΠΟ αναβολή του αγώνα, εξαιτίας της Πανελλαδικής απεργίας της Τετάρτης, που θα καθιστούσε αδύνατη τη μετακίνηση της αποστολής του ΑΟΚΚ με πλοίο. Η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα και ανέβαλε (προσωρινά όπως αποδείχτηκε) τον αγώνα για την επόμενη Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019. Ωστόσο η άρνηση του Ιάλυσου να συναινέσει οδήγησε την ΕΠΟ να πάρει πίσω την αναστολή και να ορίσει κανονικά το παιχνίδι για την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019. Ο αγώνας της Ιάλυσος-Κέρκυρα  είναι νοκ άουτ και  θα πραγματοποιηθεί στο  δημοτικό  γήπεδο της Ιαλυσού «Οικονομίδειο» με διαιτητή τον Ευστράτιο. Μαχαίρα (Αθηνών) και βοηθούς του Μιχαήλ Νιδριώτη (Αθηνών) και Κωνσταντίνο Οικονόμου (Δ. Αττικής). Να σημειώσουμε ότι στο αθλητικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Τετάρτης (2/10/19) η «ΚΣ» δεν πρόλαβε τις εξελίξεις και έτσι εκ παραδρομής αναφέρεται ότι ο αγώνας αναβάλλεται.

Η αποστολή του ΑΟΚΚ                                                                                                                                          

Οι ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν είναι οι:

Παγκράτης, Γενιτσαρίδης, Pedro, Τσιμπούκας, Ζερβόπουλος, Γκασίδης, Παυλής, Γεωργακόπουλος, Πιαστόπουλος, Τσάνης, Βουκελάτος, Νικολούδης, Γκίτσης, Βουτσελάς, Ngan, Βλάχος, De Nicolo, Λεπενιώτης, Αγιώτης, Βασιλούδης.

Η 4η φάση του κυπέλλου

Θυμίζουμε ότι Σύμφωνα με το νέο σύστημα διεξαγωγής του κυπέλλου Ελλάδος, που εφαρμόστηκε από φέτος,  στις δύο πρώτες φάσεις συμμετείχαν μόνον οι κυπελλούχες ομάδες των ερασιτεχνικών  τοπικών Ενώσεων, στην τρίτη φάση πήραν μέρος  οι 14 ομάδες της Football League (μάλιστα μία από αυτές, η Καβάλα, απέκλεισε τον Θιναλιακό) και από την τέταρτη φάση συμμετέχουν οι 12 ομάδες της Super League 2, μεταξύ των οποίων η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα. Οι αγώνες είναι μονοί (νοκ άουτ) και διεξάγονται στις έδρες των αδυνάτων (των ομάδων μικρότερης κατηγορίας). Η αυλαία των αγώνων της 4ης φάσης άνοιξε με οκτώ ματς το τριήμερο 24-25-26 Σεπτεμβρίου 2019 και συνεχίζεται με άλλα τρία ματς σήμερα, ενώ θα μείνει σε εκκρεμότητα ο αγώνας Ολυμπιακού Βόλου-Απόλλωνα Πόντου, που αναβλήθηκε επειδή γίνονται έργα στο γήπεδο, που χρησιμοποιεί σαν έδρα η ομάδα του Βόλου. στην 5η φάση πέρασε ευνοημένος από την κλήρωση  ο Πανσερραϊκός! Επίσης σήμερα θα γίνει και ένας εξ αναβολής για την 2η φάση του κυπέλλου αγώνας. Να σημειωθεί ότι ήδη έχουν διεξαχθεί τα επτά από τα δώδεκα ματς της 4ης φάσης μετά τα αποτελέσματα των οποίων τέσσερις ομάδες της Super League 2 (Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός- Χανιά & ΑΕ Καραϊσκάκης)

Το σημερινό πρόγραμμα

Για την 4η φάση

Ασπρόπυργος-ΠΑΣ Γιάννινα
Ιάλυσος-Κέρκυρα 

 Αετός Ορφανού-Απόλλων Λάρισας 

Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Πόντου ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Για την 2η φάση

Αιολικός-ΠΑΣ Κόρινθος

Σημείωση ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην 3η φάση του θεσμού τη Νίκη Βόλου και στην συνέχεια για την επόμενη φάση του Κυπέλλου τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της 4ης φάσης

Ιωνικός-Παναχαϊκή 1-2
ΑΟ Τρίκαλα-Δόξα Δράμας 1-0
ΒέροιαΛεβαδειακός 3-0 
Καλαμάτα-ΑΕ Καραϊσκάκης 0-0 κ.δ 4-3 ΠΕΝΑΛΤΙ 
Αιγάλεω-Εργοτέλης 0-2
Καβάλα-Χανιά 2-0

Πανθηραϊκός-Πλατανιάς 1-2
Σημείωση: Με έντονο χρώμα οι ομάδες, που προκρίθηκαν

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!