Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΡΙΚΕΤ

Οι Ακαδημίες Κ.Γ.Σ. & Βύρωνα έπαιξαν κρίκετ για τη ΣΤΗΡΙΞΗ

Όμορφες στιγμές με μικρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ξετυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου 29 Ιουνίου στην κάτω πλατεία.
Η πλατεία γέμισε από τις φωνές και τον παλμό των παιδιών από τις Ακαδημίες κρίκετ Κερκυραϊκού ΓΣ & ΓΣ «Βύρων», που έπαιξαν αγώνα φιλίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του κερκυραϊκού συλλόγου κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών & του AIDS «ΣΤΗΡΙΞΗ». Ο κερκυραϊκός σύλλογος έχει αναλάβει πρωτοβουλία δράσεων με αφετηρία την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, οι οποίες συνεχίζονται.
Μάλιστα η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 3 Ιουλίου το απόγευμα, στην Πάνω πλατεία με “Kids Athletics» (παιγνίδια στίβου για μικρά παιδιά) στις 7.30, Δημιουργικά εργαστήρια στις 8.00 και Αφήγηση παραμυθιών από τον Βαγγέλη Συμπόνη στις 8.30μ.μ.

Σπύρος Δολιανίτης- Χρύσα Παπακώστα-Ιωσήφ Μισφούτ & Λένα Τσαγκαράκη

 

Οι μικροί κρικετίστες έστειλαν το μήνυμα στήριξης στην ΣΤΗΡΙΞΗ


Η ανακοίνωση του συλλόγου ΣΤΗΡΙΞΗ

Για την εκδήλωση του Σαββάτου ο σύλλογος ΣΤΗΡΙΞΗ μεταξύ άλλων αναφέρει: «Αυτή τη φορά, πάντα με επίκεντρο τα παιδιά, έγινε αγώνας φιλίας ΚΡΙΚΕΤ. Συμμετείχαν παιδιά από τις ακαδημίες του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου και του γυμναστικού συλλόγου «Βύρων». Η πλατεία γέμισε από τις φωνές και τον παλμό των παιδιών στον παραδοσιακό χώρο του κρίκετ, εκεί που για πάνω από αιώνα χτυπά η καρδιά των κερκυραίων κρικετιστών, εκεί που γενιές και γενιές πέρασαν γαλουχώντας την ξεχωριστή ταυτότητα του μοναδικού αυτού αθλήματος.
Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν είχε σημασία. Τα παιδιά και των δύο ομάδων στο τέλος έφυγαν με τις μπλούζες τους και τα μετάλλιά τους αγκαλιασμένα και με χαμόγελο. Κόσμος αρκετός, γονείς και φίλοι τα χειροκρότησαν.
Στόχος μας στο μέλλον είναι να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές συχνότερα.

 

Το κρίκετ έχει μέλλον στην Κέρκυρα

 

Ο Σύλλογος «ΣΤΗΡΙΞΗ» απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές, τον έφορο του κρίκετ του Κ.Γ.Σ. κ. Γ. Μάζη, τους προπονητές των συλλόγων κ. Ι.Μισφούτ και κα Χρ. Παπακώστα του Κ.Γ.Σ. , κ. Αλ. Ανεμογιάννη του Γ.Σ. Βύρων και βεβαίως ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και στους γονείς οι οποίοι τα παροτρύνουν να νιώσουν και να αγαπήσουν το νησί μας μέσα από το κρίκετ».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!