Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Καρύδης ζητά απαντήσεις απο Υδραίου για τις αποφάσεις ΔΣ ΦΟΔΣΑ

Aπαντήσεις σε ερωτήματα που θέτει ζητά από τη δήμαρχο Μ.Υδραίου ο επικεφαλής της «Κερκυραϊκής Συμμαχίας» Γ. Καρύδης σχετικά με τις πρόσφατες αποφάσεις του ΔΣ του ΦΟΔΣΑ Κέρκυρας.
Η ερώτηση
κ. Δήμαρχε,
Από τα τοπικά ΜΜΕ έγινε γνωστό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ Κέρκυρας συνεδρίασε το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 και μετά από ένταση και προστριβές, έλαβε ομόφωνες αποφάσεις που αφορούν το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Κέρκυρας.
Με την παρούσα σας ζητώ να μας απαντήσετε στην τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 4 Μαρτίου 2020, προκειμένου να ενημερωθούν και τα μέλη αυτού, στα εξής ερωτήματα:
1) Ποίο το ποσό του Προϋπολογισμού του ΦΟΔΣΑ Κέρκυρας, ποιες δράσεις καλύπτει και γιατί, όπως αναφέρθηκε, τον χαρακτηρίσατε ‘’σφικτό’’;
2) Τι συνοπτικά περιελάμβανε η εγκριθείσα από το ΔΣ Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ ΦΟΔΣΑ Κέρκυρας και ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ και ειδικότερα πόσο είναι ακριβώς το κόστος μεταφοράς των 24.000 τόνων απορριμμάτων στο εργοστάσιο της Κοζάνης; Με ποιο τρόπο και ποιες εταιρίες έδειξαν ενδιαφέρον για την μεταφορά;
3) Τι αποφασίστηκε για τους σταθμούς μεταφόρτωσης και πότε υπολογίζετε να ξεκινήσει η μεταφορά απορριμμάτων;

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!