Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Καταγγελία της ΛΑΣΥ Ιονίων Νήσων και Νότιας Κέρκυρας για την κατάσταση στο Παρακλάδι Λευκίμμης

Η καταγγελία της ΛΑΣΥ Ιόνιων Νήσων και Νότιας Κέρκυρας :

Καταγγέλλουμε την αφόρητη, απαράδεκτη και ντροπιαστική, κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή Παρακλάδι -Λευκίμμης, με τα βοθρολύματα να διοχετεύονται, μέσα από το ρέμα, στην παραλία και στη θάλασσα της περιοχής με αποτέλεσμα, εκτός από τη μόλυνση, να βρωμάει και να όζει όλη η περιοχή. Σε αυτήν την θάλασσα με αυτές τις συνθήκες, κάνουν μπάνιο οικογένειες και παιδιά της περιοχής.
Κανενός όμως δεν ιδρώνει το αυτί, ούτε της κας Περιφερειάρχη, ούτε του Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας, ούτε της Προέδρου της ΔΙΑΔΕΥΑΚ και Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας παρά τις παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και τις συνεχείς διαμαρτυρίες των κατοίκων.
Συνεχίζουν να πετάνε ο ένας την ευθύνη στον άλλο, εμπαίζοντας τους κατοίκους και επιδεικνύοντας προκλητική αδιαφορία για τις επιπτώσεις όσον αφορά την υγεία των κατοίκων αλλά και την υποβάθμιση της περιοχής. Ως φαίνεται, τα προβλήματα των «απλών» ανθρώπων δεν χωράνε στα φανταχτερά «οράματά» τους.

 

Διαβάστε ακόμη: Άδεια χωροθέτησης σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων από την ΠΙΝ κοντά στον περιφερειακό Λευκίμμης: Η ανακοίνωση της ΛΑΣΥ

Ας γίνει υπόθεση του λαού η υπεράσπιση της ποιότητας της ζωής του!

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης
Μπαλού Αλεξάνδρα
Χαραλάμπους Μπάμπης

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, Ν. Κέρκυρας
Κουλούρης Γιώργος
Αρμενιάκος Βασίλης
Κάντα Σούλα
Ζερβός Νικηφόρος

Σταμάτης Πελάης υπ. Δήμαρχος Ν. Κέρκυρας με την Λαϊκή Συσπείρωση

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!