Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας

Σε κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση καλεί ο πρόεδρος του σώματος το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κέρκυρας, την Παρασκευή.

 

Η πρόσκληση

 ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ σε κατεπείγουσα συνεδρίαση (5η) του Δημοτικού μας Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, την 17η Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 έως 14:00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί του κατώτερου θέματος:

 

1.       «Έγκριση Πολυετούς προγραμματισμού πρόσληψης ανθρώπινου δυναμικού Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για τα έτη 2024-2027».

(Εισηγητής: Δήμαρχος, Διεύθυνση Διοίκησης Εξυπη/σης του Πολίτη & Εσωτ. Λειτουργίας)

 

 

Σύμφωνα με την αρ.πρωτ.:ΔΙΠΑΑΔ/Φ.2.9/83/οικ.1526/31-01-2023 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών /Τμήμα Προγραμματισμού Ανθρώπινου Δυναμικού, καλούνται οι Δήμοι και οι Περιφέρειες να υποβάλλουν στο ΥΠ.ΕΣ. τον πολυετή προγραμματισμό τόσο για τον ίδιο τον φορέα τους, όσο και για τα νομικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις τους, ως εποπτεύων αυτών φορέας.

Ο προγραμματισμός αφορά τα έτη 2024-2027, η προθεσμία υποβολής των σχεδίων πολυετούς προγραμματισμού των προσλήψεων είναι η 20-02-2023 και  απαιτείται να έχει προηγηθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα, διότι το θέμα υπόκειται σε περιοριστικές προθεσμίες για την υποβολή των σχεδίων πολυετούς προγραμματισμού των προσλήψεων.

 

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Παναγιώτης Παπαδάτος

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!