Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Κερκυραϊκές διακρίσεις στο Πανελλήνιο Μπριτζ

Εξαιρετικές ήταν  οι επιδόσεις των αθλητών του Κερκυραϊκού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ (ΚΟΑΜ) που συμμετείχαν στους Τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ζευγών, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν από 10-12 Φεβρουαρίου 2023  στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα στην ενότητα 1-9, οι Γιάννης Κόντης και Σταμάτης Δόικας τερμάτισαν 2οι, μεταξύ 28 συμμετεχόντων που προέκυψαν από Προκριματικούς με συμμετοχή 88 Ζευγών! Στην ενότητα 1-11, οι Γιάννης Χαλικιόπουλος και Χριστίνα Βρανίκα (φωτό) τερμάτισαν 2οι και οι Σπύρος Βούλγαρης και Πίτσα Παπαγεωργίου τερμάτισαν 11οι, μεταξύ 40 συμμετεχόντων που προέκυψαν από Προκριματικούς με συμμετοχή 93 Ζευγών! 

Στην δυσκολότερη από πλευράς από πλευράς συμμετοχών ενότητα, την Open οι Φώντας Μακρής και Σπύρος Κοτινάς (φωτο αρχείου)  τερμάτισαν 8οι, ενώ ο Τόκλης Αλαμάνος ο οποίος έπαιζε με Αθηναίο συμπαίκτη, δεν κατάφερε να προκριθεί στην 4η και τελική ημερίδα. Σε ό, τι αφορά την Ενότητα Open, αξίζει να επισημανθεί ότι  μετά από προκριματικούς σε όλη την επικράτεια, προκρίθηκαν 40 ζευγάρια για την τελική φάση.

Εκεί οι 40 έπαιξαν 3 αγώνες των 26 διανομών από τους οποίους οι πρώτοι 18 πέρασαν στον υπερτελικό. Όπου σε αγώνα που κράτησε 5,5 ώρες παίχτηκαν ακόμη 34 διανομές. Να σημειωθεί ότι συμμετείχαν 20 ανώτατοι μετρ και αρκετοί γραντ μετρ, συγκροτώντας ένα από τα ισχυρότερα και δυσκολότερα τουρνουά στην Ελλάδα.

Οι Φώντας Μακρής και Σπύρος Κοτινάς μέχρι το τέλος διεκδίκησαν θέση στην τριάδα και τελικά τελείωσαν στην 8η θέση με μόλις 1,5 % διαφορά από τους τρίτους, κάτι που σίγουρα που σίγουρα είναι επιτυχία. Για τις διακρίσεις των αθλητών του ΚΟΑΜ, η διοίκηση του κερκυραϊκού ομίλου έδωσε συγχαρητήρια σε όλους ευχόμενη και εις ανώτερα!

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!