Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κεντρική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας – Κ. Αρβανίτης: Οι αγώνες για την Αριστερά ήταν πάντοτε δύσκολοι (pics – video)

Πραγματοποιήθηκε απόψε η ανοιχτή  πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στον Πεζόδρομο Γεωργίου Θεοτόκη (Πόρτα Ριάλα), με κεντρίκο ομιλητή τον  ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη.

Ο Κ. Αρβανίτης (α) με τον υποψήφιο βουλευτή Αλ. Αυλωνίτη και τον δημοτικό σύμβουλο Γ. Καρύδη

Παρόντα πολλά στελέχη του κόμματος, εκτός της νομαρχιακής του κόμματος, ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στο νησί, ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας Κ. Παυλίδης, ο πρώην δήμαρχος Κέρκυρας, Κ. Νικολούζος, ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και υποψήφιος δήμαρχος Κ. Κέρκυρας Α. Μιχαλάς, ο επικεφαλής παράταξης και δημοτικό σύμβουλος Γ. Καρύδης, Σπ. Βαρέλης, δημοτικός σύμβουλος Βόρειας Κέρκυρας, ο πρώην Συντονιστής της νομαρχιακής  Τάσος Τόμπρος κ.α.

Ο Κ. Αρβανίτης με τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Παυλίδη
Ο Κ. Αρβανίτης με τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Παυλίδη
Ο Κ. Αρβανίτης με τον . Αυλωνίτη και την εκπαιδευτικό και συγγραφέα Λιάνα Τσιρίδου


Ο κ. Αρβανίτης, μεταξύ άλλων, στην τοποθέτηση του, ανέφερε τα εξής:  
Κάθε φορά που βρίσκομαι εδώ, γίνεται μια ανάταση. Όταν έρχομαι στην Κέρκυρα νιώθεις ότι κάτι θα αλλάξει. Όπως είπαν οι σύντροφοι μου, είμαστε μια ανάσα πριν τις εκλογές, είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε τη μάχη της ανατροπή και κανένας αγώνας για την Αριστερά δεν ήταν εύκολος, ήταν πάντα δύσκολος. Απλώς σε αυτήν την μάχη υποτιμήσαμε κάπως λίγο τα πράγματα. Θεωρήσαμε δηλαδή ότι το παιχνίδι είναι σε γενικές γραμμές επί ίσοις όροις αλλά το γήπεδο έγερνε και η ομάδα ήταν ήδη χτυπημένη από τα αποδυτήρια και ο διαιτητής ήταν “πιασμένος”. Υπήρχε ένα ζήτημα. είχαμε να αντιμετωπίσουμε και εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε ένα καθεστώς, ένα σκληρό, αδυσώπητο καθεστώς. Και όσοι είμαστε στον χώρο του Τύπου, τέτοιες μέρες η δημοσιογραφία δεν τις έχει ξαναζήσει. Αυτό το πράγμα δηλαδή όχι να μιλάνε για fake news αλλά για αόρατες ειδήσεις. Αυτό δεν το έχουμε ξαναζήσει όπως και για αόρατους ανθρώπους και καταστάσεις.
Είναι μια μάχη δύσκολη αλλά νέα μάχη γιατί υπερασπιζόμαστε σε αυτή τη φάση όχι μόνο το πρόγραμμα μας και την κυβερνητική μας πρόταση, αλλά και τις αρχές και τις αξίες μας.

Ο Συντονιστής της ν.Ε. Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μωραΐτης

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!