Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

“ΤΟC x 2” απο την Κερκυραϊκή Σκηνή και στις αρχές του 2024!

Η μεγάλη επιτυχία της Κερκυραϊκής Θεατρικής Σκηνής «TOC x 2» !! με τις συνεχείς sold out παραστάσεις επανέρχεται στο σανίδι στις αρχές του νέου έτους και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Αναλυτικά, όπως ενημέρωσαν οι συντελεστές της παράστασης: 
 
Τοκ-Τοκ….Σας λείψαμε;
Να ‘μαστε λοιπόν ξανά κοντά σας
«TOC x 2» !!
Μετά από την μεγάλη επιτυχία της θεατρικής μας παράστασης η ευχή, όσων θέλουν να την ξαναδούν και όσων δεν πρόλαβαν, πραγματοποιείται! Επανερχόμαστε ανανεωμένοι για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων από τις 9-1-2024 έως και τις 14-1-2024!
Επειδή μετά τις γιορτές όπως και να το κάνουμε μια ομαδική θεραπεία την χρειαζόμαστε, σας περιμένουμε για να ξεπεράσουμε μαζί την τάξη και την συμμετρία, τα άγχη και τις φοβίες μέσα από άφθονο γέλιο, έξυπνη σάτιρα και με την ευαισθησία που διακρίνει στην προσέγγιση των ψυχολογικών καταστάσεων την ξεκαρδιστική μας κωμωδία!! Επειδή η σάτιρα απελευθερώνει
“TOC x 2”!!
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!