Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κεντρική ομιλία Γαλιατσάτου: Αναφορά στα έργα, στους στόχους και τα… λάθη

Την κεντρική του προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε απόψε στην Κέρκυρα, στο νέο πεζόδρομο, ο υπ. Περιφερειάρχης Ιόνιων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος, παρουσία υποψηφίων της παράταξης του, του  υποψήφιου Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας, Γ. Καρύδη και κόσμου

Ο κ. Γαλιατσάτος αναφέρθηκε στα έργα που έκανε ως περιφερειακή αρχή την προηγούμενη πενταετία, σε εκείνα που άφησε για να προχωρήσουν και τα οποία δεν προχώρησαν, όπως είπε ενώ έκανε δυο φορές αναφορά για τα λάθη στα οποία υπέπεσε κι στα οποία δεν κλείνει τα μάτια αλλά τα κοιτάει και δηλώνει πως δεν θα επαναληφθούν τη νέα πενταετία εφόσον αναδειχθεί εκ νέου περιφερειάρχης. Θα υπηρετήσει την αρχή της εγγύτητας και θα είναι περισσότερο κοντά στον κόσμο, για να μπορεί να αφουγκράζεται τις ανάγκες του καλύτερα. Μεταξύ άλλων είπε:  «Το πρόγραμμα της ΑΝΑΣΑ θα λειτουργήσει στην βάση του τρίπτυχου «συνεννόηση, συνεργασία, συμμετοχή» με όλους τους παράγοντες που το επηρεάζουν είτε στον σχεδιασμό είτε στην υλοποίηση. Βιώσιμη ανάπτυξη είναι η επιδίωξη μας κι αυτό σημαίνει δημιουργία πλούτου για το σύνολο των πολιτών των Ιονίων Νήσων σε συνθήκες περιβαλλοντικής προστασίας και κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Αποκτήσαμε μια εξαιρετική και πολύτιμη εμπειρία στην θητεία μας ως Περιφερειακή Αρχή κατά τα έτη 2014-2019. Είμαστε πιο ώριμοι και έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες της περιφερειακής διακυβέρνησης και να υλοποιήσουμε ένα προωθητικό και προοδευτικό πρόγραμμα.

Αυτό που σίγουρα θα κάνουμε διαφορετικά είναι η προσπάθεια για επίτευξη ενός διαρκούς διαλόγου με την τοπική κοινωνία και τους φορείς της».

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!