Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Στο Δ. Θέατρο η προεκλογική της Κράτσα – Κάλεσμα στήριξης από τον υπουργό Κ. Χατζηδάκη (pics-video)

Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο το βράδυ της Πέμπτης η κεντρική προεκλογική ομιλία της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ιόνιων Νήσων Ρόδης Κράτσα.

Στις πρώτες θέσεις, εκτός των υποψηφίων του συνδυασμού της, μεταξύ των άλλων, ήταν ο υπουργός Κωστής Χατζιδάκης, ο οποίος ήρθε το πρωί, όπου έκαναν μια σειρά επαφών και δήλωσε ακόμη μια φορά τη στήριξη του ίδιου και της κυβένρησης το πρόσωπο της Ρ. Κράτσα. Επίσης, παρούσα ήταν η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, ο βουλευτής Κέρκυρας Στέφανος Γκίκας αλλά και η δήμαρχος Κ.Κ. & Δ.Ν. Μερόπη Υδραίου. 

Την ομιλία άνοιξε ο υπουργός Οικονομικών που κάλεσε τους Κερκυραίους να ψηφίσουν τον συνδυασμό “Ιόνιο Δυνατά, κάθε νησί ψηλά” και να την εμπιστευθούν για την επόμενη τετραετία, αναφερόμενος στο έργο που έχει ήδη παράξει.

Στη συνέχεια, στο βήμα ανέβηκε η Ρόδη Κράτσα, η οποία έκανε απολογισμό έργου σε επίπεδο, κυρίως Κέρκυρας, αφού στους Κερκυραίους απευθυνόταν, με μια σύντομη ανάλυση του κάθε κομβικού έργου αλλά και εκείνων που έπονται, όπως η παράκαμψη Σκριπερού και ο άξονας βορρά Νότου ενώ αναφορά έγινε και στο έργο στα Τρία Γεφύρια.

Δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά της στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και στην προετοιμασία που έχει κάνει για την χρηματοδότηση έργων σε επίπεδο περιφέρειας από το νέο αυτό πρόγραμμα, όπως η αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας, η διαχείριση των απορριμμάτων, μούσα και πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ, αλλά και επενδύσεις στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Στο τέλος, ευχαρίστησε την ομάδα της από το 2019 που συνεχίζει έως και σήμερα, όπως είπε, τους ανθρώπους που ήταν εκεί να τη στηρίξουν και τους Κερκυραίους, τους οποίους κάλεσε να την ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!