Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Το ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας για την 40η επέτειο του Πολυτεχνείου

“Τιμή, σε όσους θυσιάστηκαν, σε όσους αγωνίστηκαν εκείνες τις ιστορικές ημέρες του Νοέμβρη” αναφέρει  η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση “50 χρόνια μετά, μια επέτειος που συμβολίζει τους αγώνες της νεολαίας και του λαού μας για δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να αφουγκραστούμε τις αγωνίες του λαού, στο όνομα του οποίου έγινε η εξέγερση.
Συνεχίζουμε τον δρόμο που χάραξαν δεκάδες αγωνιστές όπως οι Κώστας Γεωργάκης , Γρηγόρης Λαμπράκης, Σωτήρης Πέτρουλας, και Νικηφόρος Μανδηλαράς.
Η 17 Νοέμβρη του 1973 παραμένει σημαντικός «φάρος» ανιδιοτέλειας, αυταπάρνησης, θυσίας και αγώνα, για αξίες και ιδανικά, που συνεχίζει να μας καθοδηγεί στους σύγχρονους συλλογικούς αγώνες μας.
Την Παρασκευή 17/11/2023 και ώρα 11:30 η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο που βρίσκεται στο προαύλιο χώρο της πρώην Νομαρχίας”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κέρκυρα: Βυθίστηκε επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!