Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Άνοιξε η Γέφυρα του Ποταμού – Εντός προθεσμίας οι εργασίες

Δόθηκε και πάλι σε χρήση η γέφυρα του Ποταμού, καθώς πριν δυο 24ωρα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Α’ Φάσης, οι οποίες προβλέπονταν να ολοκληρωθούν εντός ενός μήνα από την ημέρα έναρξης και οι οποίες ολοκληρώθηκαν νωρίτερα. Αυτό σημαίνει πως παύει προς το παρόν η ταλαιπωρία των χρηστών του προαστίου αλλά και των καταστηματαρχών της περιοχής. Σύμφωνα με τον εργολάβο, έγιναν εργασίες αντιστήριξης, δηλαδή τσιμεντοενέσεις σε ολόκληρο το σώμα της γέφυρας. Φυσικά, βοήθησαν οι καλές καιρικές συνθήκες που δεν καθυστέρησαν την εξέλιξη των εργασιών, οι οποίες έγιναν υπό την επίβλεψη της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με τον εργολάβο, τη γέφυρα θα διασχίζουν του ίδιου βάρους οχήματα και όχι μεγαλύτερα, που σημαίνει πως ακόμη δεν δύναται να εξυπηρετούνται τα αστικά λεωφορεία για παράδειγμα.

Στην επόμενη φάση, θα τοποθετηθούν πάσσαλοι στήριξης, σε χρονιά΄ό διάστημα που θα ανακοινωθεί.

Δείτε τι είχε δηλώσει στις 9 Φεβρουαρίου εργολάβος και Περιφερειάρχης Ρ. Κράτσα, κατά την πρώτη ημέρα έναρξης των εργασιών

 

Οι φωτογραφίες ελήφθησαν σήμερα το πρωί

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!