Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αεροδιακομιδή 53χρονου στην Πάτρα – Δεν άντεξε, καταλήγοντας στο χειρουργείο

Στο χειρουργείο στο Νοσοκομείο Πάτρας κατέληξε ο 53χρονος  Α. Π. , ο οποίος διακομιστηκε με ελικόπτερο το μεσημέρι της Τετάρτης από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Ο άτυχος άνδρας, ενόσω βρισκόταν στο γυμναστήριο ένιωσε αδιαθεσία και ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Έχοντας τις αισθήσεις του, ο ασθενής ενημέρωσε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και το οποίο ήταν ανευρισμα κοιλιακής αορτής.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο όπου αναμένει η ιατρική ομάδα η οποία ωστόσο έκρινε, πως έπρεπε να αεροδιακομιστεί στην Πάτρα. Αμέσως έτρεξαν όλες οι διαδικασίες, σύντομα έφτασε το ελικόπτερο με το οποίο ο 53χρονος Κερκυραίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πάτρας. Δυστυχώς, κατά το χειρουργείο, δεν άντεξε και κατέληξε.

 

Το @kerkyrasimera εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του εκλιπόντος. 

 

 

Φωτο αρχείου 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!