Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΕΠΣ Κέρκυρας με την Περιφερειάρχη IN

Το περασμένο Σάββατο (6/3/21) αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Κέρκυρας, αποτελούμενη από τον Γενικό γραμματέα Γιώργο  Κουλόπουλο  & τους αντιπροέδρους Γιώργο Νάο & Κώστα Σουλάνη έγινε δεκτή από την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

Κατά την διάρκειά της, στην οποία παραβρέθηκε και ο αρμόδιος για τον αθλητισμό περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Αρμενιάκος συζητήθηκαν θέματα, που αφορούσαν τα προβλήματα του τοπικού ποδοσφαίρου.

Οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΚ ενημέρωσαν για τα θέματα, που απασχολούν τα σωματεία και ζήτησαν την οικονομική στήριξη της ΠΙΝ. Η Περιφέρεια υπενθύμισε ότι έχει στον προϋπολογισμό της ποσόν 100.000 € για την ενίσχυση των αθλητικών σωματείων των νησιών του Ιονίου και ήδη έχει δημοσιοποιήσει πρόσκληση για να κατατεθούν αιτήσεις μέχρι 10 Μαρτίου. Επίσης επιβεβαίωσε την βούληση της να συνεχίσει την διοργάνωση του Τουρνουά Ιονίων Νήσων, μεταξύ των μικτών ομάδων ΕΠΣ, ενώ ενημέρωσε και για τον προγραμματισμό βελτίωσης δημοτικών γηπεδικών εγκαταστάσεων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!