Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Ακόμη 18 μόνιμους υπαλλήλους στην Καθαριότητα «όρκισε» η Δήμαρχος (φωτο-video)

Με ακόμη 18 υπαλλήλους της 3Κ  ενισχύθηκε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, οι οποίοι προσελήφθησαν ως μόνιμοι πια, στον μητροπολιτικό Δήμο, στην υπηρεσία Καθαριότητας. Η πρόσληψή τους ως μόνιμοι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 31/12/2019.

Το πρωί της Πέμπτης η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου καθώς και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Σερεμέτης τους καλωσόρισαν στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας. Στον ολιγόλεπτο λόγο της, η Μερόπη Υδραίου ανέφερε τα εξής:

«Κάποιοι το περιμένατε χρόνια και το περιμέναμε αντίστοιχα, να προσλάβουμε μόνιμο προσωπικό. Πιστεύω ότι θα έχουμε και με μένα και με τους αντιδημάρχους και το σωματείο σας, μια πολύ καλή συνεργασία. Είσασταν κοντά στο δήμο και κατά καιρούς με άλλες σχέσεις εργασίας, όμως αυτή  η ταλαιπωρία σας τέλειωσε. Μια μόνιμη εργασία είναι κάτι πολύ ιερό.

Όλοι είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τον κερκυραϊκό λαό. Τι πιο ευχάριστο, εσείς παρέχετε εργασία για τον εαυτό σας, τον τόπο σας και τους συνανθρώπους σας. Εμείς είμαστε εδώ γιατί μας επέλεξαν και μας τίμησαν και μας εμπιστεύτηκαν αλλά εμείς ερχόμαστε και παρερχόμαστε. Εσείς είστε οι μόνιμοι, με τις δίκες σας υπηρεσίες κρατάτε την Κέρκυρα, την καθαριότητά της, το περιβάλλον της. Όλοι έχετε, πιστεύω, συνειδητοποιήσει και κατανοήσει την εξέλιξη αυτή και οποιοδήποτε πρόβλημα με συνεργασία και καλή διάθεση λύνεται. Καλώς ήρθατε, να έχετε υγεία και δύναμη και να προσφέρετε πάντα τις υπηρεσίες σας”.

Γ. Σερεμέτης: Αντιμετωπίσαμε προβλήματα τα οποία αναμένεται να λυθούν

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία Καθαριότητας αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Σερεμέτης ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους 18 μόνιμους εργαζόμενους, δήλωσε πως με την δουλειά τους και όλων όσοι προσληφθούν με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου το επόμενο διάστημα, θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα μικροπροβλήματα. «Αντιμετωπίσαμε λίγα προβλήματα, ελπίζω από αύριο θα δρομολογηθούν και να πω πως και εσείς που ήρθατε πάλι λίγοι είστε. Ελπίζω σύντομα πως θα τακτοποιηθεί το ζήτημα, ακόμη και με τους συμβασιούχους, να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα περισσότερο. Καλώς ήρθατε»

 

Φωτο – video Γιώργος Κροκίδης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!