Quantcast
ΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ- Αλλάζει ο καιρός από αύριο

Αλλαγή στο καιρικό σκηνικό από αύριο στο βόρειο Ιόνιο και όχι μόνο:
Το πολύ μεγάλο διάστημα καλοκαιρίας θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη 30/10/2019, αφού από το μεσημέρι και ύστερα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις πάντως, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές. Η κακοκαιρία πάντως θα έχει περίπου ένα 24ωρο διάρκεια και ο καιρός το απόγευμα της Πέμπτης θα έχει βελτιωθεί. Καλές καιρικές συνθήκες προβλέπονται την Παρασκευή, ωστόσο το Σαββατοκύριακο όλα δείχνουν πως θα έχουμε νέα κακοκαιρία με κύριο χαρακτηριστικό τους ισχυρούς νοτιάδες, ενώ από πλευράς βροχοπτώσεων πιθανότατα δεν θα είναι ιδιαίτερα αξιόλογη.
Εν τέλει, η ευκαιρία για αξιόλογες βροχοπτώσεις δεν έχει χαθεί. Ο Νοέμβριος δείχνει πιο “ορεξάτος” από τον Οκτώβρη και οι πρώτες του ημέρες θα έχουν άστατο καιρό.

Υ.Γ. Αν και υπολείπονται δύο ημέρες για να ολοκληρωθεί ο φετινός Οκτώβρης, είναι οριστικό πως είναι ο θερμότερος Οκτώβρης στην καιρική ιστορία της Κέρκυρας, δηλαδή από το 1955 και ύστερα.
Πηγη: Ο καιρός στην Κερκυρα , επίσημη σελίδα στο fb

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!