Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Συγχαρητήρια και από Μπιάγκη σε Σπ. Γιαννιώτη

«H πορεία του Σπύρου Γιαννιώτη υπήρξε υποδειγματική. Τα κριτήρια για να ενταχθεί κάποιος στο Hall of Fame είναι ιδιαιτέρως αυστηρά και επιβεβαιώνουν την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, το ήθος του, το σθένος του και τη δύναμη της ψυχής του» αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Κέρκυρας Δ. Μπιάγκης.
Και συνεχίζει: «Νιώθουμε υπερήφανοι για τις νίκες που μας χαρίζεις, τις τιμητικές διακρίσεις και που μας εξυψώνεις ως λαό, ως Έθνος και ιδιαίτερα ως «Κερκυραίους» όλα αυτά τα χρόνια.
Τέτοιοι άνθρωποι, όπως ο Σπύρος Γιαννιώτης, πρεσβευτές ήθους, ευγενούς άμιλλας, με διάθεση για προσφορά για την Πατρίδα οφείλουν να αξιοποιηθούν τόσο από την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας για την διεξαγωγή αθλητικών δρώμενων-δραστηριοτήτων όσο και από την Πολιτεία ως παράδειγμα προς μίμηση, καθώς αποτελούν πρότυπο ήθους και συμπεριφοράς για τις μελλούμενες γενιές».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!