Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστροφές στα φανάρια Ποταμού

Διαρκείς είναι οι παραβάσεις εκ μερους οδηγών τόσο αυτοκινήτων όσο και δικύκλων μηχανών στα φανάρια στον κόμβο Ποταμού. Κυρίως αυτές γίνονται με αναστροφή, προερχόμενοι στο  ρεύμα εξόδου της πόλης προκειμένου να επιστρέψουν προς την πόλη, χρησιμοποιώντας την αντίθετη λωρίδα. Για να μην φτάσουν είτε στο κόμβο της Εκάτης, είτε να μην εισέλθουν προς το Ποταμό για στρίψουν, επιλέγουν την αναστροφή.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, ο οδηγός της μηχανής, με το που άναψε πράσινο για αριστερά ´προς  ποταμό διέσχισε το πεζοδρόμιο και τη διάβαση πεζών ώστε να κινηθεί στο ρεύμα προς πόλη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!