Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Απαγορεύτηκε η κάθοδος από την Ιόνιο Ακαδημία προς τη Γαριτσα

Κυκλοφοριακό κουμφούζιο γίνεται από το απόγευμα στο ύψος του ΝΑΟΚ, καθώς τοποθέτησαν πλαστικά κολωνάκια σε σχήμα τριγώνου, που απαγορεύουν την κάθοδο προς τη Γαριτσα, για όσους κατεβαίνουν  από την Ιόνιο Ακαδημία και επιθυμούν να στρίψουν δεξιά προς Γαριτσα.

Πλέον είναι αναγκασμένοι υποχρεωτικά να κάνουν τον κύκλο από το Λιστόν ώστε να επιλέξουν άλλο δρόμο για να κατευθυνθούν στη συγκεκριμένη περιοχή. Και μάλιστα, χωρίς κάποια εμφανή προειδοποιητική πινακίδα ή ανακοίνωση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Όπως ήταν φυσικό, αυτή η νέα συνθήκη που δε συνοδεύτηκε με την απαραίτητη ενημέρωση, προκάλεσε την αγανάκτηση οδηγών ενώ δημιούργησε και νέους χώρους παράνομης στάθμευσης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!