Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για τις νεκρές αδερφές στη Γαρίτσα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα από την Αστυνομία, μετά την ειδοποίηση ότι δυο γυναίκες είναι νεκρές μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Βλαχερνών 11 στην περιοχή της Γαρίτσας.

Οι ηλικιωμένες γυναίκες έμεναν μαζί σε σπίτι στην Γαρίτσα και μάλιστα δωρεάν από τον ιδιοκτήτη, για ανθρωπιστικούς λόγους. Εκείνος που εντόπισε τις γυναίκες ήταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ο οποίος δεν είχε σημάδια ζωής τους το τελευταίο διάστημα, αν και τις αναζητούσε τηλεφωνικώς, με αποτέλεσμα τη Δευτέρα να αποφασίσει να πάει στο σπίτι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τροχαίο στην Αλεπού, άνοιξαν οι αερόσακοι – Τραυματισμένος ο οδηγός

 

Λόγω της έντονης δυσοσμίας που υπήρχε, ειδοποίησε κλειδαρά, ο οποίος, όταν άνοιξε την πόρτα, αντίκρισαν  τις γυναίκες νεκρές  και μάλιστα σε προχωρημένη σε προχωρημένη σήψη. Ο κλειδαράς στις 12:30 της Δευτέρας ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο. Λίγο αργότερα έφτασε και ο Ιατροδικαστής Κέρκυρας Γιάννης Αϊβατ’ιδης. Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες των γειτόνων, οι δυο γυναίκες ήταν ήσυχες, πάντα οι δυο τους, και ουδέποτε είχαν δώσει δικαίωμα για το οτιδήποτε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, επρόκειτο για δυο αδελφές 78 και 79 ετών με καταγωγή από το Αίγιο Αχαϊας ενώ έχει ήδη αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. 

 

Διαβάστε ακόμα: Κάηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο – Σώος ο οδηγός

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!