Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αύξηση μισθών και έκτακτη οικονομική ενίσχυση ζητούν οι διασώστες του ΕΚΑΒ

Για οικονομική ισοπέδωση κάνει λόγο στην ανακοίνωση του το Σωματείο εργαζόμενων ΕΚΑΒ Κέρκυρας, με την οποία ζητά από την κυβέρνηση αύξηση μισθών και έκτακτη οικονομική ενίσχυση τις μέρες των γιορτών, εξηγώντας τους λόγους που το δικαιούνται.

 

Η ανακοίνωση του ΕΚΑΒ 

Το Ε.Κ.Α.Β ως μόνος φορέας επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και καθημερινά ζει τον παλμό του επείγοντος περιστατικού, επιχειρεί κάτω από αντίξοες συνθήκες πολλές φορές με υψηλό κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων και σε αυτό τόσο δύσκολο επαγγελματικό φορτίο σηκώσαμε και φέραμε εις πέρας το δύσκολο έργο της πανδημίας.

Εργαζόμενοι στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής λιτότητας αφουγκραστήκαμε την μειωμένη ικανότητα του κράτος να ενισχύσει τις χαμηλές απολαβές των εργαζόμενων  στο ΕΚΑΒ και ισοπεδωθήκαμε οικονομικά που πολλές φορές φτάσαμε στα όρια της εξαθλίωσης στερώντας από τις οικογένειες μας  ακόμα και τα βασικά αγαθά.

Ζητάμε από την κυβέρνηση την άμεση αύξηση των μισθών μας, τη καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων δεδομένης και της κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού και την άμεση καταβολή δεδουλευμένων εκτός έδρας από το Νοέμβριο του 2021.

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ εργάζονται καθημερινά με υψηλό φρόνιμα λαμβάνοντας όμως αρκετά χαμηλές οικονομικές απολαβές μη μπορώντας να ζήσουμε αξιοπρεπώς τις οικογένειές μας.

Ο πρόεδρος Χρήστος Κυπριώτης

Ο γραμματέας Γιώργος Μοιρισκλάβος

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!