Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Ο Σύλλογος Γαρίτσας απαντά στον αντιδήμαρχο Ν. Καλόγερο για την πίστα σκέιτ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαρίτσας, απαντώντας σε δηλώσεις του αντιδημάρχου Ν. Καλόγερου, διευκρινίζει τα εξής: 

Ο κ. Αντίδημαρχος δήλωσε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης για την πίστα σκέιτμπορντ ότι: «υπάρχει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ορίζει ότι πρέπει να διερευνηθεί το κομμάτι της αφαίρεσης ή μη της ομάδας από το υποέργο της προμήθειας».

Θα θέλαμε να επαναλάβουμε για ακόμα μια φορά ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν ήταν να « διερευνηθεί το κομμάτι της αφαίρεσης» αλλά να ακυρωθεί η οποιαδήποτε δραστηριότητα αφορά το υποέργο αυτό και να απομακρυνθεί η πίστα από το έργο του Άλσους.

Αν, λοιπόν, ο Δήμος πριν τέσσερις μήνες (!) είχε πράξει δημοκρατικά, τηρώντας την δημοκρατική εντολή που έδωσε το Δημοτικό Συμβουλίου και είχε απευθυνθεί αμέσως προς την Περιφέρεια, όπως ορίζει το ψήφισμα, δεν θα γινόταν ένσταση.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!