Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Δυο έως τώρα τα προσφερόμενα οικόπεδα για το επιχειρηματικό πάρκο (video)

Συνέντευξη τύπου με θέμα την πορεία υλοποίησης του Επιχειρηματικού Πάρκου Κέρκυρας και τη δημοσίευση των δυο προσκλήσεων αναφορικά με την υποβολή προσφορών για την επικαιροποίηση της αρχικής μελέτης με τίτλο «Τεχνικοοικονομική Μελέτη Βιωσιμότητας & Σύστασης: Εταιρίας Ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου Κέρκυρας ΑΕ» και την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εξασφάλιση γης για την εγκατάσταση Επιχειρηματικού Πάρκου στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, παραχώρησαν την Τρίτη η περιφερειάρχης ιόνιων νέων Ρόδη Κράτσα και ο και ύλην  αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος Σπύρος Ιωάννου.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη υπόθεση για την Κέρκυρα που δείχνει ότι υπάρχει μια μεγάλη έννοια στους παραγωγικούς φορείς και τη μη επιβάρυνση της εικόνας και της όχλησης των πολιτών, δήλωσε αρχικώς η κα. Κράτσα, η οποία ανέφερε πως η ιδέα ξεκίνησε το 2017 επί περιφερειακής αρχής Γαλιατσάτου. “Βρισκόμαστε, μεταξύ των άλλων, στην αναζήτησή του κατάλληλου χώρου που θα εγκατασταθεί το Επιχειρηματικό πάρκο”, σημείωσε η κα. Κράτσα, για να συμπληρώσει ο κ. Ιωάννου πως ήδη υπαρχουν δυο προσφερόμενα οικόπεδα περίπου 130 στρεμμάτων  και 170 στρεμμάτων  στη Μέση Κέρκυρα και συγκεκριμένα ένα στις Αλυκές Ποταμού και ένα ακόμη στη θέση Ακροκέφαλος ΤεμπλόνιΠουλάδες. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα ακόμη των προσφορών κατάλληλων οικοπέδων σε όλη την έκταση της Κέρκυρας, ωστόσο οι ανάγκες δείχνουν πως το Επιχειρηματικό Πάρκο δύναται να αναπτυχθεί στη Μέση Κέρκυρα. Μάλιστα, ερωτηθείς σχετικά, σημείωσε πως στο επιχειρηματικό πάρκο δύναται να εγκατασταθούν επιχειησεις μέσης όχλησης, όπως είναι τα logistics, τα τροφοδοτικά σούπερ μάρκετ κ.α.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!