Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ από τον Δ. Μάντζο

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  Δημήτρης  Μάντζιος εγκαινίασε χθες Παρασκευή 12/11 τα γραφεία του κόμματος στην Κέρκυρα παρουσία του βουλευτή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Μπιάγκη, του γραμ. της ΝΕ  του ΠΑΣΟΚ  Νίκου Τησαρχόντου και μελών του κινήματος.

Μετά τον Αγιασμό των γραφείων, ο πρόεδρος της Ν.Ε. Νίκος Τησαρχόντου  κάλεσε  τα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ να συσπειρωθούν γύρω από το χώρο, ενόψει εθνικών και αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο  Δημήτρης Μάντζος  στην ομιλία του έκανε  αναφορά στη πορεία του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του, την  προσφορά του στον τόπο, την προσπάθεια εκσυγχρονισμού της πολιτικής ζωής από τις  κυβερνήσεις του αλλά και τις δύσκολες αποφάσεις που χρειάστηκαν να ληφθούν κατά τη διάρκεια της μνημονιακής περιόδου.

Αναφέρθηκε  επίσης στην ανάγκη στήριξης των πολιτών στις οικονομικά δύσκολες περιόδους που περνά  η χώρα, υπεράσπισης της δημοκρατίας και των ελευθεριών που αυτή πρεσβεύει, επισημαίνοντας την πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στο πλαίσιο της υπό διαμόρφωσης  προεκλογικής περιόδου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων  ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας  Γιώργος  Μαχειμάρης, ο Αντιπεριφερειάρχης  Αέξανδρος Αλεξάκης, ο  πρώην νομάρχης  Ανδρέας Παγκράτης , ο πρώην Περιφερειάρχης  Κώστας Γεωργαλίδης, ο  Βασίλης Χειμαριώτης,  Τάκης Μεταλληνός κ.α.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!