Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ευχές Γ. Τρεπεκλή για τη νέα σχολική χρονιά

Δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού «Κέρκυρα να ζεις» και πρώην Δήμαρχου Γιάννη Τρεπεκλή με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Η δήλωση
«Δυο χρόνια αφότου η πανδημία της Covid19 επέβαλλε πρωτόγνωρες συνθήκες στην εκπαίδευση, σήμερα επιτέλους ξεκινά η νέα σχολική χρονιά με όρους κανονικότητας, τόσο όσον αφορά την εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και την δια ζώσης επικοινωνία όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Εύχομαι από καρδιάς, πρώτα απ’ όλα, στα πρωτάκια, στις μαθήτριες και στους μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, στους εκπαιδευτικούς Α! βαθμιας και Β! βάθμιας εκπαίδευσης, στους γονείς και στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, καλή σχολική χρονιά, ανέφελη, με ελπίδα και αισιοδοξία για το μεγάλο ταξίδι στη γνώση.
Το ταξίδι της γνώσης πολλές φορές είναι δύσκολο και απαιτητικό κι οφείλουμε όλοι μας, από όποιο μετερίζι και α βρισκόμαστε να στεκόμαστε αλληλέγγυοι και να συμβάλουμε με πρόσφορο τρόπο και αποφασιστικό, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, αυτό το ταξίδι να γίνεται με ασφάλεια και σε ένα σύγχρονο και δημιουργικό περιβάλλον.
Με την ευκαιρία αυτή θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου ότι, έστω και με καθυστέρηση, φέτος ακούστηκε για πρώτη φορά το κουδούνι στο σύγχρονο σχολικό κέντρο Βραγκανιωτίκων, ένα σχολείο που είχαμε την χαρά να δημοπρατήσουμε κατά την διάρκεια της δημοτικής μας θητείας το 2011. Όπως επίσης και το 4ο Λύκειο το οποίο δημοπρατήσαμε επίσης κατά τη διάρκεια της δημοτικής μας αρχής και ευελπιστούμε, η σημερινή δημοτική αρχή, να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε το νέο σχολικό συγκρότημα να παραδοθεί στην εκπαιδευτική κοινότητα το συντομότερο δυνατό.
Οφείλουμε όλοι μας να εντείνουμε τις προσπάθειες μας ώστε να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε σε μεγάλο βαθμό τις σχολικές υποδομές στον τόπο μας, αναγνωρίζοντας ότι η εκπαίδευση είναι κινητήριος δύναμη για την ευημερία των ατόμων και των κοινωνιών.
Καλή σχολική χρονιά σε όλους»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!