Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Ξανά προς χρήση η παιδική χαρά στη Σπηλιά μετά την εθελοντική παρέμβαση του Δήμου

Το τμήμα εθελοντισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με άψογη συνεργασία, σε διάστημα μιας εβδομάδας, κατάφεραν όλοι μαζί να κάνουν τις παρεμβάσεις που απαιτούνταν στην παιδική χαρά στην Σπηλιά, ώστε να μπορούν να την απολαμβάνουν τα παιδιά με ασφάλεια και σιγουριά.

Το Τμήμα Εθελοντισμού ευχαριστεί:

  • Τον υπεύθυνο του συνεργείου καθημερινότητας του Δήμου μας, Κον Μεταλληνό Κώστα, για την μεγάλη προθυμία του και την σιγουριά που τους έδωσε για να ξεκινήσουν τις εργασίες. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι έχεις την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό δίπλα σου, παρόλο που τελικά δεν χρειάστηκε η παρέμβαση τους.
  • Τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκο Καλόγερο για την υποστήριξη και την αμεσότητα του.
  • Τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΚΕ Σπύρο Ζερβόπουλο, για την εμπιστοσύνη του και την προθυμία του για την παροχή των απαραίτητων υλικών.
  • Τις επιχειρήσεις Ξ. Σιμωνέτης (εμπόριο ξυλείας) και Σπύρο Σκιαδόπουλο (εμπόριο χρωμάτων) για την βοήθεια τους και το χαμόγελό τους.
  • Τον συμπολίτη μας Αλέκο Τρούσσα (παιδικές χαρές) για τις τεχνικές του γνώσεις και την συνολική υποστήριξη του στην επισκευή και αντικατάσταση των απαραίτητων  τμημάτων.

 

 

 

 Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

 Σπυρίδων Νεράντζης   κιν.6936691321

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!