Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα ΛΑ.ΣΥ. Ιονίων Νήσων για την απώλεια του Διονύση Γεωργόπουλου

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων νήσων εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του συντρόφου Διονύση Γεωργόπουλου, αναφέρει στο σχετικό συλλυπητήριο μήνυμά της. “Ο σύντροφος Διονύσης, ήταν μπροστάρης σε όλους τους αγώνες, με συνέπεια και μαχητικότητα, ζεστασιά χαμόγελο και σεμνότητα. Κατέθεσε τις γνώσεις του και τη δράση του στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού και μέσα από τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης. Η στάση του παράδειγμα για μας. Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.”

Οι περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Γουλής Θόδωρος

Κορφιάτης Γιάννης

Μπαλού Αλεξάνδρα

Γκισγκίνης Νίκος

Κεφαλληνός Διονύσης

Κολυβά Ευγενία

Χαραλάμπους Μπάμπης

 

O Διονύσης Γεωργόπουλος, καθηγητής στο επάγγελμα και πρώην πρόεδρος της ΕΛΜΕΚΙ, εκ Κεφαλονιάς, πάλεψε γενναία τα τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα. Όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο, αγνό και χαρισματικό, ο οποίος πάλεψε για να αλλάξει τις ανορθογραφίες του συστήματος της Παιδείας.

με πληροφορίες από το inkefalonia.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!