Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Η Εγγλεζοπούλου από το Λαϊκό στη θέση Ρουμπάτη στο Νοσοκομειο Κέρκυρας

Η Αδαμαντία Εγγλεζοπούλου αναμένεται να τοποθετηθεί στη διοίκηση του Νοσοκομείου της Κέρκυρας, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται αύριο Δευτέρα, όπως επιβεβαιώνει ο βουλευτής Στ. Γκίκας. 
Να υπενθυμίσουμε ότι η σύμβαση του κ. Ρουμπάτη λήγει στις 17 του μηνός ενώ η θητεία των υπολοίπων μελών της διοίκησης ανανεώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και για δυο χρόνια.

 

Το βιογραφικό της Αδαμαντίας Εγγλεζοπούλου

Η Αδαμαντία Εγγλεζοπούλου είναι οικονομολόγος, Αναπληρώτρια  Διοικήτρια  στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό».

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Είναι επίσης κάτοχος ΜΠΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας (Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας) και Επιδημιολογία των Υπηρεσιών Υγείας, Επιπτώσεις Υγείας και Ποιότητα Μονάδων Υγείας (Universita Degli Studi Dell’ Aquila Italy). Είναι υποψήφια διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Έχει ασχοληθεί με την εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, την εκπόνηση Στρατηγικών Σχεδίων, Σχεδίων Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, Σχεδίων Στοχοθεσίας, Κανονισμών Λειτουργίας, διεθνών «εργαλείων» ποιότητας και ασφάλειας στην υγεία, καθώς και με την επιτήρηση διαδικασιών και την τήρηση και την αξιολόγηση σχετικών δεικτών. Έχει βραβευθεί για προγράμματα βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας σε Δημόσια Νοσοκομεία.

Αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Σπάνια Νοσήματα-Παθήσεις του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (2018-2021).

Μέλος στην Ομάδα Εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ασφάλεια των Ασθενών και την Ποιότητα της Περίθαλψης (EU Expert Group on Patient Safety and Quality of Care).

Είναι πιστοποιημένη αξιολογητής στο Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης καθώς και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων.

Συμμετέχει ως ομιλήτρια σε Επιστημονικά Συνέδρια. Έχει δημοσιεύσει ερευνητικές εργασίες και για κάποιες από αυτές έχει βραβευτεί.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!