Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κερκυρα – Κανένα κρούσμα σήμερα Κυριακή 29/11 λέει ο ΕΟΔΥ

Περισσότερα νέα κρούσματα “μετρά” η Αττική με 247 μολύνσεις από την Θεσσαλονίκη που καταγράφει 235. Καμία άλλη Περιφέρεια -όπως και χθες- δεν μετρά τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων. Αναλυτικά ο χάρτης της διασποράς στην υπόλοιπη Ελλάδα. 98 νεκροί και 603 διασωληνωμένοι τις τελευταίες 24 ώρες.

Έτσι, από τα 1.193 νέα κρούσματα, η Αττική καταγράφει 247 περιπτώσεις και η Θεσσαλονίκη 235. Είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που και οι δύο Περιφέρειες καταγράφουν κάτω από 300 νέες μολύνσεις και αλλά και η πρώτη φορά επίσης μετά από καιρό που η Αττική έχει περισσότερα κρούσματα από την Θεσσαλονίκη. Από εκεί και πέρα, καμία άλλη Περιφέρεια -όπως και χθες- δεν μετρά τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων, με την μοναδική που… είναι κοντά να είναι η Πιερία με 88 νέα κρούσματα.

Αναλυτικότερα:

• 10 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας

• 2 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο

• 247 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής

• 235 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης

• 19 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Αρκαδίας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!