Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Κανείς δεν βλέπει; – Πινακίδα του Δήμου διαφημίζει χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης που δεν ισχύει για χρόνια

ΚΕΡΚΥΡΑ – Τα χαμηλά αντανακλαστικά των δημοτικών αρχών, και όχι της νυν μόνο επί του θέματος (σ.σ. που την αφορά βεβαίως) έχει ως αποτέλεσμα, μεταξύ των άλλων, την ύπαρξη πολλών “λάθος μηνυμάτων” προς τους χρήστες της πόλης για πολλά πολλά χρόνια. Εν προκειμένω, επί της Γ. Θεοτόκη, στο δρόμο προς το Ιόνιο Πανεπιστήμιο που οδηγεί στο παλιό Υπεραστικό ΚΤΕΛ, έχει ξεμείνει μια γερμένη πινακίδα που διαφημίζει “ελεγχόμενη στάθμευση αυτοκινήτων του Δήμου Κερκυραίων. Από αυτό συμπεραίνουμε πως έχει ξεμείνει εκεί εννιά και πλέον χρόνια και δεν βρέθηκε ένας ανθρωπος του δήμου να την κατεβάσει. Και δεν υπάρχει μόνο εκεί αλλά και περιμετρικά της Πάνω Πλατείας που υφίσταντο παλιά ελεγχόμενη στάθμευση αυτοκινήτων, και στην περιοχή της Σπηλιάς και όπου αλλού υπήρχε. Ας βρεθεί λοιπόν ένα συνεργείο μια μέρα να πάει να ξηλώσει πέντε πινακίδες, υποθέτω πως δεν είναι τεράστια δυσκολία.

*Αφορμή για το ρεπορτάζ μια κυρία που έψαχνε δημοτικό υπάλληλο να πληρώσει προκειμένου να σταθμεύσει και που η συγκεκριμένη, δεν ήταν από την Κέρκυρα.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!