Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Κλείνει λακκούβες ο Δήμος Κ. Κέρκυρας & Διαποντίων

ΚΕΡΚΥΡΑ – Σε συνεχείς και εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου που βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, προχωρούν καθημερινά τα συνεργεία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Δήμου, στην πόλη της Κέρκυρας και στις άλλες δημοτικές ενότητες, ο Δήμος προσπαθεί με τις δικές του δυνάμεις να κλείνει τις λακκούβες, να βελτιώνει το οδόστρωμα για την ασφάλεια πολιτών και οδηγών.

“Η προσπάθεια αυτή βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη και θα συνεχιστεί με το επόμενο διάστημα ενώ μέσα στο 2020 ο Δήμος θα προχωρήσει σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στην πόλη της Κέρκυρας και στις άλλες δημοτικές ενότητες και στα χωριά”, καταλήγει.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!