Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κατάμεστη η αίθουσα στην Αναγνωστική για την παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Σουρτζίνου (φωτό)

Στην κατάμεστη αίθουσα της Αναγνωστική Εταιρείας Κέρκυρας, παρουσιάστηκε το εξαιρετικό βιβλίο του Γιώργου Σουρτζίνου «Η Κέρκυρα του Μεσοπολέμου» «1918-1939».

Για το βιβλίο μίλησαν ο καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου Θεόδωρος Παπάς, ο πρώην νομάρχης , δημοσιογράφος Στέφανος Πουλημένος, ο συγγραφέας του βιβλίου Γιώργος Σουρτζίνος.

Κείμενα από το βιβλίο διάβασαν ο γιατρός και λογοτέχνης Σπύρος Κωσταγιόλας ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο πρόεδρος της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Κέρκυρας Φώντας Αλαμάνος.

Το “παρών” έδωσαν, μεταξύ των άλλων, ο βουλευτής Στέφανος Γκίκας, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζορμπάς, η εντεταλμένη σύμβουλος του Κεντρικού Δήμου Μαρία Ζερβού, ως εκπρόσωπος της Δημάρχου, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΚΕ Σπύρος Ζερβόπουλος

Από αριστερά: Θ. Παπάς, Στ. Πουλημένος
Ο Συγγραφέας Γιώργος Σουρτζίνος
Ο Συγγραφέας Γιώργος Σουρτζίνος με τον βουλευτή Κέρκυρας Στέφανο Γκίκα

Οι φωτογραφίες είναι του Σταμάτη Καταπόδη

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!