Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κερκυρα – Κατέθεσε το μετοχικό του κεφάλαιο στον ΦΟΔΣΑ Ι.Ν. ο Δήμος Αργοστολίου

Κατέθεσε τελικά ο Δήμος Αργοστολίου (ο οποίος αρχικά αντιδρούσε) το μετοχικό του κεφάλαιο στον διαβαθμιδικο ΦΟΔΣΑ σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννου. Επίσης στην τελική ευθεία βρίσκονται και οι Δήμοι Σάμης και Παξών.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας καθώς είναι ο μόνος που δεν έχει καταθέσει το μετοχικό του κεφάλαιο.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου τα βλέμματα πέφτουν στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου καθώς ακόμα δεν έχει γίνει πρωτόκολλο παράδοσης παραλαβής.

Τα ζητήματα αυτά έχουν τα μέλη του νέου ΦΟΔΣΑ να βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με την νομική υπηρεσία του Υπουργείου καθώς από κοινού εξετάζονται οι τρόποι που θα λυθεί το ζήτημα.

Τέλος σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου το εργοστάσιο Κεφαλονιάς θα δημοπρατηθεί άμεσα ενώ εξετάζεται να γίνει η δημοπράτηση του εργοστασίου της Κέρκυρας έως τέλη Δεκεμβρίου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!