Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη λιτανεία της Αγίας Θεοδώρας

«Διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων στη διαδρομή  της Λιτάνευσης του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας, την Κυριακή 05-03-2023.»

Αποσκοπώντας στην ομαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού κατά τις εκδηλώσεις της λιτάνευσης του Ιερού Λειψάνου Αγίας Θεοδώρας, την Κυριακή 0503-2023, θα λάβουν χώρα οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:  

                                                 

                                                   

α. Απαγόρευση  στάσης και στάθμευσης από την 07:00 ώρα έως την 14:00 ώρα τις 05-03-2023 στη διαδρομή της λιτανείας, ήτοι στις οδούς Κ. Ζαβιτσιάνου (από τη διασταύρωση με την Ελευθερίου Βενιζέλου), Δονζελότ, Αρσενίου, Καποδιστρίου και Βασ. Γεωργίου Α’.

β. Διακοπή κυκλοφορίας από την 08:00 ώρα έως την 14:00 ώρα τις 05-03-2023 στις οδούς Αγωνιστών Πολυτεχνείου (από τη διασταύρωση με την οδό Βίκτωρος Δούσμανη), Βασ. Γεωργίου Α’, Καποδιστρίου, Αρσενίου, Δονζελότ και Κ. Ζαβιτσιάνου (έως τη διασταύρωση με την Ελευθερίου Βενιζέλου). Η εκτροπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται στην συμβολή των οδών Αγωνιστών Πολυτεχνείου και Βίκτωρος Δούσμανη (έμπροσθεν εισόδου Παλαιού Φρουρίου).

 

                                                         Άρθρο 2

Η παρούσα ισχύει από 07:00΄ ώρα της Κυριακής 05 Μαρτίου 2023μέχρι την 14:00΄ ώρα της ιδίας ημέρας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς και θα ρυθμίζεται από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας.

 

                                                     

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!