Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Με τη διοίκηση της Fraport συναντήθηκε ο Εμπορικός Σύλλογος

Την Παρασκευή ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας συνάντησε τον διευθυντή κ. Κωστουρο και τον υποδιευθυντή κ. Πετρόπουλο της Fraport όπου συζήτησαν μια σειρά ζητημάτων ενώ παράλληλα ξεναγήθηκαν στους νέους χώρους του αεροδρομίου, μετά την αναβάθμισή του, οι οποίοι θυμίζουν, όπως αναφέρει η διοίκηση του Εμπορικού, ευρωπαϊκό αεροδρόμιο.

Τι συζήτησαν

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου, “Μας ενημέρωσαν για τα μέτρα ασφαλείας ,τις απολυμάνσεις, την καθαριότητα και την τοποθέτηση νέων μηχανημάτων ελέγχου αποσκευών. Έγινε αναφορά δε στην πιθανότητα χρήσης  υγειονομικών πιστοποιητικών των επισκεπτών για είσοδο στην χώρα. Το μέτρο αυτό είναι της αρμοδιότητας των αντίστοιχων αρχών (Εθνικών και Ευρωπαϊκών) και αντικείμενο απόφασης το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.  Εντύπωση μας έκανε η αναφορά ότι η τιμολογιακή πολιτική και ο τρόπος εκχώρησης δικαιωμάτων άφιξης των αεροσκαφών καθορίζεται από εντεταλμένους μηχανισμούς του κράτους. Έγινε επίσης αναφορά στις αναμενόμενες προτάσεις του ΣΕΤΕ οι οποίες θα βοηθήσουν στο να καθοριστούν οι  λεπτομέρειες λειτουργίας των τουριστικών μονάδων. Τέλος οι εκτιμήσεις τους μιλούν για μια σεζόν με μείωση των αφίξεων, το μέγεθος των οποίων είναι ακόμα νωρίς να αποτιμηθεί”.

 

*φωτο αρχείου από τις εργασίες στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!