Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Με τη διπλή ψήφο του προέδρου η έγκριση για τα 200.000 € στο ΔΗΠΕΘΕΚ

Με την διπλή ψηφο του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Μεταλληνού εγκρίθηκε η έκτακτη επιχορήγηση για την κάλυψη της δαπάνης απομάκρυνσης του υπάρχοντος θεάτρου «ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ» (ΜΟΝ ΡΕΠΟ) και τοποθέτησης νέου, ποσού 200.000€.

Το θέμα εισηγήθηκε η Αντιδήμαρχος Παναγιώτα Τζάννε.

Στο πλαίσιο των τοποθετήσεων υπήρξαν προτάσεις όπως  αυτή του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Τριανταφυλούδη όπου ζητούσε εκ νέου εισήγηση με οικονομικά στοιχεία και προσφορές από εταιρείες που θα αποδείκνυαν το ύψος των 200.000 ευρώ που ζητά το ΔΗΠΕΘΕΚ από τον δήμο κεντρικής κερκυρας. Με την εισήγηση αυτή, ζητώντας διευκρινίσεις και έγγραφα των οικονομικών προσφορών συμφώνησαν και οι εναπομείνασες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, καθώς σύμβουλοι είχαν αποχωρήσει λόγω του περασμένου της ώρας.
Τελικά το θέμα ελαβε 15-15 με αποτέλεσμα να κάνει χρήση ο προεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δ. Μεταλληνος την διπλή ψηφο για την έγκριση του.

Σε κάθε περίπτωση να σημειωθεί, πως, όπως ειπώθηκε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, θεωρείται δύσκολη η φιλοξενία παραστάσεων φέτος στο θέατρο του Μον Ρεπό ενώ αναμένονται ανακοινώσεις προγραμματισμού φιλοξενίας παραστάσεων στα σπλάχνα του παλιού Φρουρίου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!