Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Νεκρός ο Ρόκυ από εξ επαφής πυροβολισμό!

Φρικτό θάνατο βρήκε ο Ρόκυ, ο σκύλος που ζούσε σε περιφραγμένο χώρο στο Σκριπερο και τον οποίο βρήκε νεκρό από σφαίρες όπλου στο λαιμό, ο Γιώργος Κάνταρος. 
Στον αργκό διενεργήθηκε νεκροψία ενώ καταγγελία έχει γίνει ήδη και στην Αστυνομία.

Η ανάρτηση του κ. Κάνταρου 

Αυτός είναι ο Ρόκυ !!!Ο Ρόκυ ήταν ένας Αρσενικός Ελληνικός Ποιμενικός Βασιλικός…!Ζούσε ελεύθερος και χαρούμενος σε ένα μεγάλο κτήμα περιφραγμένο στο Σκριπερο Κέρκυρας μαζί με δύο σκυλίτσες ποιμενικά και δύο άλογα !Ήταν στειρωμένος και φροντισμένος !Προστάτευε τον χώρο του και την οικογένειά του και ήταν πολύ δεμένος με τον κηδεμόνα του και πολύ γλυκός με την υπόλοιπη οικογένεια και τα εγγόνια του κηδεμόνα!! Από την Κυριακή 8/01 ο Ρόκυ δεν είναι πλέον μαζί μας….!😢!Κάποιος αποφάσισε ότι η ζωή του δεν αξίζει και τον πυροβόλησε στον λαιμό εξ’ επαφής …,😡!!Οι κυνηγοί γυρνάνε στην περιοχή και μας κάνουν να πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε σε εμπόλεμη ζώνη ..!!Το σημείο που βρέθηκε ο Ρόκυ στον χώρο του δεν είναι εύκολα προσβάσιμο από τον οποιοδήποτε μόνο ένας κυνηγός περνώντας από κτήματα άλλων μπορεί να πάει εκεί…!!! Έχει γίνει νεκροψία και καταγγελία στην αστυνομία!!! Το σκυλί πυροβολήθηκε εξ επαφής όπως φαίνεται και στην ακτινογραφία έχει σκάγια στο σωματακι του…!! Πώς μπορείς να κοιτάς μια ζωή και να την πυροβολείς;!! Γιατί αλλο είναι ικανοί οι κυνηγοί όταν καταπατούν περιουσίες και σκοτώνουν για το “χόμπι” τους;Η θλίψη, ο Θυμός και η αγανάκτηση που νιώθουμε είναι μεγάλη ….!!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!