Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Οι Συνταξιούχοι του ΙΚΑ χαιρετίζουν τις κινητοποιήσεις της 9ης Νοεμβρίου

Το σωματείο συμπαρίσταται στον αγώνα που γίνει ενάντια στην ακρίβειας και στις κυβερνητικές πολιτικές. Αυτό εκφράζεται μέσω ανακοίνωσης τους.

Η ανακοίνωση του σωματείου

Το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ-ΟΚΑ χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις 9 Νοέμβρη και συμπαρίσταται στον αγώνα που γίνεται ενάντια στην ακρίβεια αλλά και στις κυβερνητικές πολιτικές εξαθλίωσης μισθών και συντάξεων που έχουν σαν αποτέλεσμα το δυσβάσταχτο κόστος στην ενέργεια ,στα είδη πρώτης ανάγκης αλλά και που οδηγούν στην διάλυση της υγείας και της παιδείας.
Καλούμε όλους του συνταξιούχους να πλαισιώσουν τις κινητοποιησεις τις 9 Νοέμβρη 2022 και να συμπαρασταθούν για ένακαλλίτερο μέλλον για τους νέους ανθρώπους που βιώνουν καθημερινά απάνθρωπες συνθήκες εργασίας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!