Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ο Ν. Μπαλής στη νέα διοίκηση του Συλλόγου Ιατρών Ελευθεροεπαγγελματιών

Πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες του σωματείου του Συλλόγου Ιατρών Ελευθεροεπαγγελματιών Κέρκυρας (ΣΙΕΚ).

Μετά τη συγκρότηση του σε σώμα τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι:

  • Πρόεδρος: Μπαλής Νικόλαος, Ορθοπαιδικός χειρουργός
  • Aντιπρόεδρος: Δαφνής Δημήτριος, Αγγειουχειρούργος
  • Γεν. Γραμματέας: Πολυμενάκος Δημήτριος, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος
  • Tαμίας: Κόκκινος Μιχαήλ, Ενδοκρινολόγος
  • Μέλος: Πολίτης Δημήτριος, Γαστρεντερολόγος

Οι σκοποί του σωματείου αναφέρονται αναλυτικά στο καταστατικό του και μεταξύ αυτών αφορούν: α) την ανάδειξη και προβολή του πολύ σημαντικού έργου των ιδιωτών Ιατρών του Τομέα Υγείας  β) την προώθηση της συνεργασίας και της   αλληλεγγύης μεταξύ των ιατρών μελών του γ) τη διαφύλαξη, τη  μελέτη τη διεκδίκηση και προάσπιση των κοινών  επαγγελματικών οικονομικών και κοινωνικών συμφερόντων των ιδιωτών ιατρών μελών του δ) την προσπάθεια επίλυσης    των προβλημάτων και ζητημάτων που αφορούν την άσκηση της Ιδιωτικής Υγείας.

Με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου, ο Σύλλογος Ιατρών Ελευθεροεπαγγελματιών Κέρκυρας λέει ΟΧΙ στην απαξίωση του Δημοσίου και Ιδιωτικού φορέα διεκδικώντας μια  αξιοπρεπή και ανθρώπινη αντιμετώπιση   εκ μέρους της  πολιτείας  του Υγειονομικού δυναμικού της χώρας.

ΌΧΙ στη κατάργηση του δημόσιου χαρακτήρα του Ε.Σ.Υ που θα δημιουργήσουν αθέμιτες συνθήκες εργασίας στους ελευθεροεπαγγελματίες και ιδιώτες γιατρούς όταν η πλειοψηφία των ιατρών είναι ΙΔΙΩΤΕΣ.

Η νέα Διοίκηση του Σωματείου ευελπιστεί στην ομαλή συνεργασία δημοσίων φορέων υγείας και ιδιωτικών με αποκλειστικό γνώμονα την αρωγή των ιατρών στο επιστημονικό  έργο τους και κατ’ επέκταση τη βελτίωση της ποιότητας παροχής υγείας στη κοινωνία.

Πιστεύουμε, καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους ότι ήλθε η ώρα για μια νέα αρχή για δυναμικές αντιδράσεις συσπειρώνοντας  τους ελευθεροεπαγγελματίες γιατρούς βάσει του μοντέλου αλληλεγγύης και συνεργασίας του καταστατικού του σωματείου μας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!