Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Παράταση ωραρίου μουσικής ως τη 01:00 ζητά ο Ενιαίος Επαγγελματικός Εμπορικός Φορέας

Είναι νόμιμο αλλά είναι και αντιεμπορικό, δηλώνει με ανακοίνωσή του ο Ενιαίος Κερκυραϊκός Εμπορικός Επαγγελματικός και Τουριστικός Φορέας όσον αφορά στην επιβολή τερματισμού της μουσικής στις 23:00 στις επιχειρήσεις εστίασης και καφέ μπαρ που λειτουργούν εντός του ιστου της παλιάς πόλης. Ως εκ τούτου, ζητά παράταση της μουσικής έως τη μία το πρωί.

 

Η ανακοίνωση

Κατόπιν αναφοράς μελών μας συγκεκριμένα του κλάδου «καφέ-μπαρ» πραγματοποιήθηκε έκτακτο Δ.Σ για το επίκαιρο πρόβλημα με το κλείσιμο της μουσικής στης 23.00.
Πράγματι είναι όντως νόμιμο και σεβαστό αφότου έτσι έχει θεσμοθετηθεί, όμως είναι και αντιεμπορικό όχι μόνο για τις εν λόγω επιχειρήσεις αλλά και για το σύνολο της «Τουριστικής Βιομηχανίας»του τόπου .
Είναι κοινώς πρόβλημα «ντόμινο».
Για αυτό το λόγο ζητάμε απο τις αρμόδιες αρχές του τόπου να μεριμνήσουν και να δώσουν παράταση ωραρίου έως και την 1:00 για τους θερινούς μήνες,σεβόμενοι πάντα και τους κατοίκους !
Θα είμαστε δίπλα στους κατοίκους σε περίπτωση όπου κάποιος επαγγελματίας ξεπεράσει το συγκεκριμένο ωράριο !
Η πόλη μας πρέπει να μείνει ζωντανή και να δίνει πνοή Ευρωπαϊκής Πόλης ώστε πληθώρα επισκεπτών να ευχαριστηθούν τον προορισμό τους !

Ενιαίος Κερκυραϊκός Εμπορικός Επαγγελματικός και Τουριστικός Φορέας

 

 

φωτο αρχείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!