Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Συλλυπητήριο μήνυμα Ρ. Κράτσα: “Βαρύ πένθος στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων”

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα για τον άδικο χαμο του 14χρονου αγοριού, γιου της συνεργάτιδας της δικηγόρου Α. Τζαναβάρη.

Η ανακοίνωση

Συγκλονισμένοι από τον άδικο χαμό του 14 Σπύρου, γιου της δικηγόρου και πολύτιμης συνεργάτιδάς μας Αλέκας Τζαναβάρη, εκφράζουμε βαθιά συλλυπητήρια στην μητέρα και όλη την οικογένεια του άτυχου νέου που έχασε την ζωή του στην άσφαλτο της Εθνικής οδού Παλαιοκαστρίτσας το βράδυ της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου 2020.

Στεκόμαστε δίπλα στην Αλέκα ως μέλη μιας μεγάλης οικογένειας της συμμεριζόμενοι την τραγικότητα των στιγμών που ζει και προσευχόμαστε να βρει την δύναμη και το κουράγιο απέναντι  στο βαρύ αυτό χτύπημα που δέχθηκε.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!