Quantcast
SLIDERΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Παραβίασαν συνεργείο αυτοκινήτων και αφαίρεσαν μπαταρίες – Συνελήφθησαν άμεσα

Συνελήφθησαν, χθες (01.12.2022), τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, δύο ημεδαποί για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, οι δύο ημεδαποί εντοπίστηκαν -άμεσα-, ύστερα από αναζητήσεις των αστυνομικών περιπολιών, καθώς το βράδυ της Τρίτης (30.11.2022)  παραβίασαν συνεργείο αυτοκινήτων, που βρίσκεται στην περιφέρεια της πόλης της Κέρκυρας, από το οποίο αφαίρεσαν μεταχειρισμένες μπαταρίες αυτοκινήτων αξίας -250- ευρώ, και λίγη ώρα μετά εισήλθαν σε περιφραγμένο χώρο υποσταθμού της ΔΕΗ, χωρίς να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και το χρηματικό ποσό των -360- ευρώ, ενώ στο πλαίσιο τη προανάκρισης κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ι.χ. που χρησιμοποίησαν για την τέλεση των παραπάνω παράνομων πράξεων. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!