Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικηγόρων της Κέρκυρας για το φορολογικό

Από τις 07:30 της Τετάρτης έχουν συγκεντρωθεί στο Δικαστικό Μέγαρο οι Δικηγόροι της Κέρκυρας οι οποίοι έχουν αποφασίσει συμβολική κατάληψη για σήμερα, ενάντια στο φορολογικό  “Με δυνατή ομάδα, η οποία συνεχώς αυξάνεται, ξεκινήσαμε την συμβολική κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου Κέρκυρας, για να προβάλλουμε την αντίθεση μας στο άδικο φορολογικό Νομοσχέδιο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους για την ομοψυχία τους και τη σθεναρή τους στάση”, σημειώνει στη δήλωση του ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Κοντός

Η απόφαση

 Στην συνεδρίαση του Δικηγορικού Συλλόγου, που είχε ως μόνο θέμα το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση, αποφασίστηκε επίσης να παραταθεί η καθολική αποχή του δικηγορικού σώματος έως και τις 11/12/23, ενώ εξέδωσε και το εξής ψήφισμα:

«Η Γενική Συνέλευση του Δ.Σ.Κ. εκφράζει την πλήρη και κατηγορηματική αντίθεση των δικηγόρων της Κέρκυρας στο φορολογικό νομοσχέδιο που κατέθεσε για ψήφιση στην Ελληνική Βουλή η Κυβέρνηση. Οι ρυθμίσεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, συνιστούν οριζόντια και άδικη φορολογική επίθεση σε βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας των δικηγόρων και γενικά των ελεύθερων επαγγελματιών και κυρίως των πιο αδυνάτων ενώ προστατεύονται μεγάλα εισοδήματα και εταιρείες. Είναι προφανές ότι η ψήφισή του θα οδηγήσει σε έξοδο από το επάγγελμα χιλιάδες συναδέλφους.
Καμμιά διαπραγμάτευση

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!