Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Προκηρύχθηκαν οι θέσεις δυο Παθολόγων στο Νοσοκομείο, μετά την παραίτηση των γιατρών

 
Οι παραιτήσεις των δυο ιατρών της Παθολογικής του ΓΝΚ, έφερε και την άμεση αντίδραση του Υπουργείου Υγείας. Έτσι στην προκήρυξη των Αναισθησιολόγων για την κάλυψη των Νοσοκομείων της Χώρας, προσετέθησαν εμβόλιμα με απόφαση της Αν. Υπουργού Υγείας κας Γκάγκα, μία  θέση Διευθυντού Εσωτερικής Παθολογίας και μία θέση Επιμελητου Α’ για το Νοσοκομείο Κέρκυρας προκειμένου να καλυφθούν τα κενά.
Οι γιατροί που επιθυμούν μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο esydoctors.moh.gov.gr από 13-20 Οκτωβρίου 2022. “Πλέον η Κέρκυρα είναι στην άγονη περιοχή κατηγορίας «Α» και τα κίνητρα για τους γιατρούς είναι αυξημένα”, επισημαίνει με ανακοίνωση του ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στ. Γκίκας.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!