Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σήμερα η δράση δρόμου από το Κέντρο Κοινότητας και την 1η ΤΟΜΥ για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των γυναικών, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων,  κ.Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά  διοργανώνουν δράση δρόμου (street work) σε συνδιοργάνωση με την  1η ΤΟ.Μ.Υ Κέρκυρας, το Νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας και το Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος, με την παρουσία της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.

Η δράση δρόμου (street work) έχει σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση νέων ανθρώπων και πολιτών, που θα πρεσβεύουν τις αρχές της ισότητας και των αναγκαίων κοινωνικών αλλαγών και μετασχηματισμών για την εδραίωσή τους σε όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης ζωής και αλληλεπίδρασης.

Η δράση δρόμου (street work) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022,  από τις 10.30 έως 13.00 επί της οδού Γ. Θεοτόκη (έναρξη Πεζόδρομου) .

 

 

Το έργο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ιόνια Νησιά 2014-2020».

 

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

Πρόνοιας & Κοινωνικού Έργου

Ανδρέας Σκούπουρας

 

                 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!