Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σε άνδρα ανήκουν τα οστά του βυθισμένου αυτοκινήτου – Τι άλλο βρέθηκε

Με το πρώτο φως της ημέρας πρόκειται  να ξεκινήσουν έρευνες στο βυθό της θάλασσας από την οποία ανέλκυσαν λιμενικοί σήμερα το μεσημέρι το σκελετό αυτοκινήτου , περίπου 25 μέτρα από το λιμάνι της Κέρκυρας. 
Οπως έγραψε αρχικώς το @kerkyrasimera, στο αυτοκίνητο βρέθηκε ανθρώπινο οστό και μάλιστα πόδι. Ωστόσο, με την εξέλιξη της έρευνας εντός του αυτοκινήτου και κάτω από το πεντάλ βρέθηκε ένα ζευγάρι παπουτσιών  νούμερο 44.

Ηδη το απόγευμα αργά βρέθηκε στο σημείο ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ Γ. Αιβατιδης ο οποίος αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, στο μέτρο που του αναλογεί.

Το πρωί της Τρίτης αναμένεται να βουτήξει δύτης ώστε να προσπαθήσει να βρει επιπλέον οστά της σορού που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο για περίπου δυο χρόνια, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργειες και όλα τα σενάρια εξετάζονται. 

Την ίδια ώρα, στελέχη του εγκληματολογικό που βρέθηκαν στο λιμάνι συνέλεξαν  τον αριθμό πλαισίου του μαύρου Alfa Romeo 33 προκειμένου να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του, αφού πινακίδες κυκλοφορίας  δεν υπήρχαν, οι οποίες ενδέχεται απλά να αποκολλήθηκαν λόγω φθοράς και να βρεθούν κατά την αυριανή επιχείρηση του δύτη. 
Παραλληλα, τα παράθυρα δεν ήταν σπασμένα εκτός του παρμπρίζ που έσπασε κατά την ανέλκυση . 
Τα ερωτήματα είναι πολλά τόσο σε σχέση με την υπόθεση, όσο και σε σχέση με το τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του λιμανιού στην περίπτωση που λειτουργούν και ποια είναι τα μέτρα ασφαλείας του λιμανιού. 
Αναμένεται  βήμα βήμα να ξετυλιχτεί το κουβάρι αυτής της κάθε άλλο παρά καθημερινής, για τα τοπικά δεδομένα, υπόθεσης. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!