Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Στις 20 Μαΐου τελικώς, το καΐκι για το Βίδο

Στις 20 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή, θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια για το Βίδο, σύμφωνα με την ενημέρωση του καπετάνιου που θα εκτελεί τα δρομολόγια  προς το νησάκι Βίδο και που έχει αναλάβει για τρία συν τρία χρόνια, μετά από σχετική διαγωνιστική διαδικασία. Σήμερα, στο Βίδο λειτουργεί το εστιατόριο μόνο για τους πελάτες του Ikos Dassia, ωστόσο, από τις 20 του μηνός θα λειτουργεί κανονικά και για τους επισκέπτες, στον προβλεπόμενο, από το Δήμο, χώρο τον οποίο έχει μισθώσει.

Στο μεταξύ, να θυμίσουμε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η εργολαβία για την κατασκευή των τουαλετών στο νησί, προκειμένου μαζί με τις παρεμβάσεις στα κτίρια αλλά και τις διαγωνιστικές διαδικασίες για την τροφοδοσία αλλά και την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού, να λειτουργήσουν 1η Ιουλίου οι κατασκηνώσεις για τα παιδιά, σύμφωνα με δηλώσεις του Σπ. Νεράντζη που είναι εντεταλμένος σύμβουλος υπεύθυνος για το Βίδο. Οι σχετικές αιτήσεις αναμένεται να αρχίζουν να συμπληρώνονται από τα μέσα Ιουνίου ενώ προβλέπεται 70 παιδιά ταυτόχρονα να φιλοξενούνται ανά κατασκηνωτική περίοδο. Παράλληλα, θα λειτουργήσει και το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης όπου ήδη λειτουργεί τα τελευταία χρόνια, με την καθημερινή ταυτόχρονη απασχόληση περύπου 100 παιδιών.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!