Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Στο λιμάνι έδεσε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο

Η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Mein Schiff 6 της TUI Cruises στην  Κέρκυρα, σήμερα στις 8 το πρωί, αποτελεί το πρώτο crash test για την κρουαζιέρα στο λιμάνι μας καθώς είναι η πρώτη κρουαζιέρα μετά από έξι μήνες παύσης των δραστηριοτήτων του κλάδου λόγω της πανδημίας.

Για την πρώτη άφιξη Κ/Ζ, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΚΕ Σπύρος Ζερβόπουλος επισημαίνει ότι: «Για τον ΟΛΚΕ και το νησί μας, η έλευση του Mein Schiff 6  αποτελεί παράλληλα τη μέγιστη πιστοποίηση και διάκριση για τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, τα οποία με συνέπεια προετοιμάστηκαν και εφαρμόστηκαν, ώστε το λιμάνι μας να αποτελεί στην πράξη ένα από τα  ασφαλέστερα  λιμάνια κρουαζιέρας στην Ελλάδα».

Όπως ενημερώνει  η TUI Cruises:  H  χερσαία εξόρμηση  των επιβατών στην  Κέρκυρα, έχει οργανωθεί  αποκλειστικά από αυτήν,  σε συνεργασία με τοπικούς διοργανωτές εκδρομών και έχει καταρτίσει  πρόγραμμα σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές υποδείξεις.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!