Quantcast
Ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων Πέτρος Αγγελόπουλος
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Τηλεδιάσκεψη για διαχείριση περιστατικών covid 19 στις σχολικές μονάδες – Μια ανακοίνωση που δε λέει τίποτα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, καθώς χθες Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, οργάνωσε τηλεδιάσκεψη σχετικά με τη διαχείριση περιστατικών covid 19 στις σχολικές μονάδες με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης και τους Διευθυντές Δημόσιας Υγείας.  Ο διευθυντής της Περ/κής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης αναφέρει πως ήταν μια σημαντική και εποικοδομητική τηλεδιάσκεψη, συζητήθηκε το πρωτόκολλο διαχείρισης υπόπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης covid-19, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων, απαντήθηκαν σχετικά ερωτήματα και δόθηκαν διευκρινήσεις. Χτίστηκαν γέφυρες συνεργασίας και υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία για οτιδήποτε χρειαστεί”, χωρίς βέβαια να αναφέρει τι θα συμβεί ανά σχολείο, ποιες διευκρινήσεις δόθηκαν, ποιοι αναλαμβάνουν σε περίπτωση κρούσματος, ότι οι οδηγίες του υπουργείου σε πολλά σχολεία της Κέρκυρας δε μπορούν να εφαρμοστούν και ακόμη περισσότερα ερωτήματα τα οποία “απαντήθηκαν” αορίστως.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους της εκπαίδευσης ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Πέτρος Αγγελόπουλος, οι Διευθυντές Εκπαίδευσης όλων των Ιονίων Νήσων κ. Ανθής Χρήστος, κ. Αλαμάνος Χαρίλαος, κ. Πολίτης Ανδρέας, κ. Μπατσιλας Κων/νος, κ. Μαρκατος Δημήτρης, κ. Κοκκόσης Δημήτριος, κ. Πόθος Διονύσιος, κ. Αγγέλουσης Ευαγγελος και εκ μέρους της Περιφέρειάς Ιονίων Νήσων η Γενική Δ/ντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κα Παυλοπούλου Κυριακή, οι Δ/ντες/ντριες Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων των Ιονίων Νήσων ο κ. Κατσώρα Κυριάκο, η κα Παπαδάτου Χρυσούλα, η κα Λάντου Αλεξάνδρα και ο κ. Πλέσσας Σπυρίδων.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!